GPDR - Integritetspolicy


1. Insamling av information

När du anmäler dig som kund eller som mottagare av vårt nyhetsbrev registrerar vi enbart nedanstående relevanta information:

Namn
E-postadress
Befattning
Arbetsplats Namn
Arbetsplats Adress,
Arbetsplats Telefon

Vi samlar inte information från dig när du besöker vår webbplats.
Vi sparar ingen personlig information från din dator, webbläsare, IP-adress, uppgifter om programvara eller hårdvara eller den begärda sidan.

 

2. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:
Göra din upplevelse personlig och tillgodose dina personliga behov.
Tillhandahålla anpassade nyhetsbrev och kampagnar.
Kontakta dig via e-post.
Administrera en tävling, ett erbjudande eller en undersökning.

 

3. E-handelssäkerhet

Vi är de enda som äger informationen som samlas in. Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte.

 

4. Utlämnande till tredje part

Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vår webbplats eller vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Vi anser att det är nödvändigt att dela information i syfte att undersöka, förhindra eller vidta åtgärder mot illegala aktiviteter, misstänkt bedrägeri, situationer som medför en potentiell risk för en persons fysiska säkerhet, brott mot våra användarvillkor eller andra tillfällen då lagen kräver så.

 

5. Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av det externa företaget, Minutemailer till distribution av nyhetsbrev. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. fakturering eller kundservice), får tillgång till personligt identifierbar information. De datorer/servrar som används för att lagra personligt identifierbar information lagras i en säker miljö.

 

Använder vi oss av personliga cookies?

Nej, det gör vi inte. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.

 

6. Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka Nyhetsbrev och information som angår din förfrågan eller beställning, enstaka nyhetsbrev, relaterad produktinformation etc.
Om du inte längre vill ta emot sådana meddelanden hittar du information om hur du avslutar prenumerationen i slutet av varje nyhetsbrev.
Vi registrerar din avslutande prenumeration på lista och raderar dina personliga uppgifter innan nästa utskick.
Får vi information om att dina arbetsförhållande har ändrat sig, uppdaterar vi vårt system så den är relevant. Lyckas vi inte med det raderas dina personliga uppgifter.

 

7. Samtycke

Alla kunder godkänner via deras mailbeställning vår integritetspolicy.
Alla nya kontakter efter 25. Maj 2018 måste fylla i samtycke och aktivt anmäla sig nyhetsbrev.

Information om svenska minutemailers integritets politik kan finnas här