Kreativ berättare och SOcial-MEdia specialist behövs så snart som möjligt.

 

Vi söker en Content Marketing & Social Media freelancer med möjlighet att marknadsföra våra varumärken från Output Exterior mot mer än 2000 svenska arkitekter och landskapsarkitekter.

Arbetet består av att skapa och hantera webbplatsnyheter, produktbeskrivningar, sociala medier samt nyhetsbrev var tredje vecka.

 

Du har erfarenhet av att skriva nyhetsbrev / blogginlägg samt kunskaper i Instagram, LinkedIn, Twitter och Facebook, och kanske även AdWord-annonsering. Du har stort intresse för design, möbler och är ivrig att berätta historierna om några av världens mest utmanande designs inom utemöbler för offentliga och semi offentliga rum - med andra ord är du en passionerat urbanist.

 

Precis som oss värdesätter du friheten att arbeta var som helst, varför det passar dig perfekt att arbeta hemifrån, på semestern eller på lokala caféet, de dagar vi avtalar. Du fakturerar vårt företag timmar och utgifter. Om du bor i eller runt Malmö eller Köpenhamn för att träffas tillfälligt betraktas det som meriterande.

All skriftlig och elektronisk kommunikation är på engelska och svenska.

Om du förstår danska är det ett plus.

 

Urban Exteriör är en svensk distributör specialiserad på utemöbler och utrustning för offentliga och semi offentliga områden.
Våra leverantörer gör nyskapande möbler när det gäller design, material och nya användningssätt.

En unik och kundanpassat produktion, gjord i nordisk svan eko märkt trä, kommer också att vara en stor del av identiteten.

 

Vi är beredda att utnyttja nya sätt att marknadsföra samt utmana konventionella marknadsstrategier.

 

Låter detta jobb som du?

I så fall skicka din ansökan till Christian Ligaard, cl@urbanexterior.se

Se till att bifoga CV med bild och motivation.

Om du har några frågor är du välkommen att maila eller ringa på +46 700 600 644

 

Vi ser verkligen fram emot att höra från dig innan 20/5 2018!